JELENTKEZEM EDZÉSRE

  *kötelező

  FONTOS: Egységes bérletrendszer van, 9 alkalom / 30 nap, Ára: 17 000 Ft, azaz 30 napod van rá, hogy lejárd a 9 alkalmat. Utána a bérleted érvényességét veszti.
  Ha ki akarod próbálni :
  1-2 (maximum két alkalom) alkalommal, az edzés  4000 Ft/ alkalom, utána csak a bérletes módszer az elfogadható lehetőség. Ennek az oka a rendszeresség beépítése a mindennapi életbe mivel csakis a rendszeres edzés hozza meg a kívánt eredményt!
  Érkezés az edzésre 5-10 perccel a megadott kezdési időpont előtt!

  Az edzésekhez folyamatosan lehet csatlakozni, bejelentkezés alapján,  az alkalmak 60 percesek, az ár 30 napos bérletet takar.

  Nincs ingyenes kipróbálási lehetőség, mivel a kettlebell nem az a sport, amit egy alkalommal ki lehet ismerni, hatásait  megérezni. Ha mégis úgy döntesz hogy először kipróbálnád mielőtt kifizetnéd a havidíjat, akkor 1, maximum 2 alkalommal megteheted 4000 Forint /alkalom díjért.

  Egyéntől függően, kb. 3 hónap után lehet felvértezni olyan tudást, amivel otthon is lehet edzeni. Ezért részesítem 10% kedvezményben azokat akik 3 hónapot kifizetnek egyszerre. Hosszú évek szükségesek ahhoz, hogy a kettlebell minden csínját-bínját elsajátítsd mesterfokon. Ugyanakkor meg kell említsem, hogy a csoportos edzések mindig sokkal eredményesebbek, a jó hangulat, kölcsönös egymáshoz való viszonyítás és a folyamatos korrekciók miatt.

  Ajánlott ruházat, felszerelés:

  • kényelmes, egyszerű sportruházat, többnyire rövid ujjú póló és rövid nadrág
  • egyenes talpú sportcipő, fontos,  ha nincs ilyen cipőd, nem gond, mezítláb a legjobb kettlebellezni 🙂
  • kisebb törülköző
  • vizes kulacs

  Vélemények

  Pontosan azt kapom a Kettlebellsziget-től, amit előzetesen vártam tőle. Kitartásra, összpontosításra tanít úgy, hogy közben brutálisan átalakítja a szervezetem. Eltűnnek a kis puha rétegek és előjön a takarásból az "őserő". Hát-, váll-, derékfájásom lassan eltűnőben, köszönhetően a vázizmok térnyerésének meg persze a vasgolyónak, és persze neked.
  Csaba (39)
  Nem gondoltam volna, hogy így megszeretem, alig várom az edzéseket. Erősít, formál, feszesít. Itt tanultam meg rendesen guggolni, precízen végrehajtani az általam már ismert gyakorlatokat is. Nagyon jól erősíti a törzset, a gerincproblémáim ellenére nem fáj tőle a hátam, derekam, épp ellenkezőleg, erősebbé vált a törzsem. Jobban bírom a gyűrődést, erősebb lettem. Jó edzőtől mindig érdemes tanulni, jó szívvel ajánlom Levit és az edzéseit.
  Magdi (35)
  Idősebb korosztályhoz tartozom és emiatt azt gondoltam nekem nem való az ilyen mozgásforma. Mekkorát tévedtem 🙂 Mindenkinek javaslom a Kettlebellszigetet, nekem a derékfájásom eltűnt, térdem már nem fáj, könnyedén megyek fel a negyedik emeletre (ami eddig igazán kihívás volt), de mindezek mellett jobban érzem magam a bőrömben.
  Endre (54)
  Azt gondoltam a kettlebellről, hogy egy durva és erőszakos sport ami csak az agresszív küzdősportokat űző emberek kedvence. Barátnőm unszolására elmentem pár alkalommal. Rá kellett ébredjek, hogy tévedtem. Edzéseken több gyermekes anyukák vagy akár formálódni, erősödni vágyó hölgyek is jelen vannak, egyben a pasik izmai is szépen feszülnek és fejlődnek az edzések során. Kellemes meglepetés volt számomra mint örökmozgó, kiskorom óta sportoló, hogy tudott meglepetést, sőt izomlázat is okozni és ráeszmélni arra a tényre, hogy a kettlebellt akár rehabilitációra is lehet használni.:) Ezt a pozitív csalódást megélve meleg szívvel tudom ajánlani a Kettlebellszigetet mindenkinek.
  Beatrix (41)