Minden jog fentartva © kettlebellsziget.hu | Email

“A több nem jobb, csak több”


Pavel Tsatsouline

Ha jelentkezni akarsz edzésre töltsd ki a mellékelt ürlapot vagy vedd fel velem a kapcsolatot!

Jelentkezem

Helyszín:*


Listen to audio CAPTCHA

*-gal megjelölt adatok kötelezőek

Edzések

Időpontok | helyszínek | árak ...

Időpontok:

Este:

 Hétfő, Szerda
20:00 -tól és Péntek 19:00-tól
Kezdő csoport: : Hétfő, Szerda 19:00-20:00

Reggel:
 Hétfő, Szerda, Péntek: 08:30-tól - 09:30-ig

Kezdő csoport: Kedd, Csütörtök: 08:30-tól - 09: 30 -ig

Helyszín:

Kettlebellsziget / Maitra Egészség Stúdió

2310 Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos u. 2

Szigetszentmiklós

13000 Ft/ 12 alkalom


Egyeztetés után egy személyre szabott felzárkoztató edzést és/vagy rehabilitációs programot állitunk fel a maximális eredmény elérése érdekében. Az ár az változhat a helyzet bonyolultságától függően.

2500 Ft-tól /  óra

Egyéni oktatás / Rehabilitációs foglakozás

Az edzésekhez folyamatosan lehet csatlakozni, bejelenkezés alapján,  az alkalmak 60 percesek, az ár 45 napos bérletet takar.


Nincs ingyenes kipróbálási lehetőség mivel a kettlebell nem az a sport amit egy alkalommal ki lehet ismerni, hatásait  megérezni. Ha mégis úgy döntesz hogy először kipróbálnád mielőtt kifizetnéd a havidíjat akkor 1 maximum 2 alkalommal megteheted 1500 Forint /alkalom díjért.


Egyéntől függően, kb. 3 hónap után lehet felvértezni olyan tudást amivel otthon is lehet edzeni. Ezért részesítem 10% kedvezményben azokat akik 3 hónapot kifizetnek egyszerre. Hosszú évek szükségesek ahhoz, hogy a kettlebell minden csínját bínját elsajátítsd mesterfokon. Ugyanakkor meg kell említsem, hogy a csoportos edzések mindig sokkal eredményesebbek, a jó hangulat, kölcsönös egymáshoz való viszonyítás és a folyamatos korrekciók miatt.


Ajánlott ruházat, felszerelés:

- kényelmes, egyszerű sportruházat, többnyire rövid ujjú póló és rövid nadrág

- egyenes talpú sportcipő, fontos,  Ha nincs ilyen cipőd, nem gond, mezítláb a legjobb kettlebellezni:)

- kisebb törülköző

- vízes kulacs
Érkezés az edzésre 10-15 perccel a megadott kezdési időpont előtt !

Loading...

GYIK

- Nem jöttem kétszer kettlebell edzésre a hónapban, lejárhatom a következőben, vagy mikor pótolhatom be?
Sajnos a  kimaradt edzések pótlására nem tudok lehetőséget biztosítani. Internet  | TV  vagy akár telefon előfizetésnél sem teheted meg ezt , miért lenne itt másképp ?


- A fél havi edzésdíj miért nem a fele a havidíjnak?

A költségek nem feleződnek meg, illetve az adott időre  a “szabad” helyet nem tudom kiadni. Azt kell figyelembe venni, hogy a havidíj az egy kedvezményes összeg, ha alapul veszed az 1500 Ft per alkalom árat akkor havi átlagban kb. 13500 Ft lenne a havidíj és nem 1000 Ft.

- Amikor nem tudok edzésre járni, jöhet helyettem valaki?

- A kettlebell edzés bérletek nem átruházhatók. Az ár csak egy ember edzését, oktatását, hibáinak kijavítását tartalmazza.

Amennyiben további kérdésed van, kérlek lépj kapcsolatba velem :  Elérhetőségek

Kettlebellszigetről mondták:

Csaba (39)

Pontosan azt kapom a Kettlebellsziget-től, amit előzetesen vártam tőle. Kitartásra, összpontosításra tanít úgy, hogy közben brutálisan átalakítja a szervezetem. Eltűnnek a kis puha rétegek és előjön a takarásból az "őserő". Hát-, váll-, derékfájásom lassan eltűnőben, köszönhetően a vázizmok térnyerésének meg persze a vasgolyónak, és persze neked.


Magdi (35)
Nem gondoltam volna, hogy így megszeretem, alig várom az edzéseket. Erősít, formál, feszesít. Itt tanultam meg rendesen guggolni, precízen végrehajtani általam már ismert gyakorlatokat is. Nagyon jól erősíti a törzset, a gerincproblémáim ellenére nem fáj tőle a hátam, derekam, épp ellenkezőleg, erősebbé vált a törzsem. Jobban bírom a gyűrődést, erősebb lettem. Jó edzőtől mindig érdemes tanulni, jó szívvel ajánlom
Levit és az edzéseit.


Endre (54)

Idősebb korosztályhoz tartozom és emiatt azt gondoltam nekem nem való az ilyen mozgásforma. Mekkorát tévedtem :)  Mindenkinek javaslom a kettlebellszigetet, nekem a derék fájásom eltűnt, térdem már nem fáj, könnyedén megyek fel a negyedik emeletre ( ami eddig igazán kihívás volt) de mindenek mellett jobban érzem magam a bőrömben.


Beatrix (41)
Azt gondoltam a kettlebellről, hogy egy durva és erőszakos sport amit csak az agresszív küzdősportokat űző emberek kedvence. Barátnőm unszolására elmentem pár alkalommal. Rá kellett ébredjek, hogy tévedtem. Edzéseken több gyermekes anyukák vagy akár formálodni, erősödni vágyó hölgyek is jelen vannak, egyben a pasik izmai is szépen feszülnek és fejlödnek az edzések során. Kellemes meglepetés volt számomra mint örökmozgó, kiskorom óta sportoló, hogy tudott meglepetést sőt izomlázat is okozni és ráeszmélni arra a tényre, hogy a kettlebellt akár rehabilitációra is lehet használni.:) Ezt a pozitív csalodást megélve meleg szívvel tudom ajánlani a kettlebellszigetet mindenkinek.

FONTOS: Egységes bérlet rendszer van, 12 alkalom / 45 nap, Ára: 13 000 Ft,. Azaz 45 napod van rá, hogy lejárd a 12 alkalmat. Utána a bérleted érvényességét veszti.

1-2 (maximum két alkalom) alkalommal , az edzés kipróbálás erejéig, 1500 Ft,. / alkalom, utána kötelező bérletet vásárolni.