Minden jog fentartva © kettlebellsziget.hu | Email

“A több nem jobb, csak több”


Pavel Tsatsouline

Rólam, röviden, tömören...

Akinek sokat köszönhetek:

Mári Tamás SFG II.

Tamás, vagy ahogy a tanítványai szólítják Tomi egy kiváló , odafigyelő, mély tudással rendelkező edző akivel volt és van szerencsém együtt edzeni. Miindenkinek ajánlom az ő edzéseit ha el akarja sajátítani a kettlebell csínját binját. Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet neki:)

Kettlebelledzes.hu

Akinek sokat köszönhetek:

Berta Beatrix - AMM terapeuta

Bea, a feleségem, mindenben támogatott és bátorított a felkészülés, a viszgák és a mindennapok során. Párom is jelentős sport múlttal rendelkezik, 13 évig aerobikot oktatótt, kyokushinkai karate és Iaido szamurái harművészetben is jártas. Jelenleg alternatív mozgás terapeutaként dolgozik második otthonunkban a Maitra Egészség Stúdióban.


Köszönöm:-)

Maitrastudio.hu

Barnucz Leventének hívnak. 2011-ben kezdtem el kettlebell edzésekre járni. Egyből éreztem, hogy ez a sport különleges és  kihívással teli.


Amióta tudom az eszemet sportszerető voltam, kipróbáltam a cselgáncsot, a súlyemelést, természetesen befigyelt a harcművészetek egyik ága a Jeet Kune-do is egy jó ideig, az országuti kerékpározásnak is hódoltam ( jelenleg is hódolok ha időm engedi) majd jött a kettlebell. Szerelem volt a második látásra, elsőre nem vettem komolyan és az eredmények  el is elmaradtak, majd amint változtattam a hozzáállásomon elkezdtem fejlődni és jól érezni magam a bőrömben, erősnek, fittnek és állóképességem nagy mértékben javult.


Hogy miért lettem kettlebell instruktor?

Szeretek az emberekkel dolgozni, foglalkozni és a visszajelzések alapján nem is csinálom rosszul és mivel ezt a jelenlegi tudásomat is meg szeretném osztani azokkal akik kaphatók az ilyen kihívásokra, szeretnének egészségesebben élni, leadni pár centit  ( direkt nem kilót írtam) ,  állóképességüket javítanák, erősebbek akarnak lenni vagy csak egyszerűen egy jót edzeni és jól érezni magukat a bőrükben.


Célom nem más mint sok egészséges embert faragni, akiknek  állóképessége és erőnléte nem hétköznapi , izomzatuk rugalmas és acélos  , testérzetük harmonikus.

Diplomák, Képzések...

Teljesség igénye nélkül:


* Testépítő és fitness edző - Oklevél - 2015.01.22


* Funkcionális tréner- 2014.10.05


* SFG1 - Kettlebell instruktor - 2014. 08.17


* Elsősegély nyújtó tanfolyam - 2014.06.01


* SMR System - 2013.06.29


* Yumeiho masszőr - 2012.05.06


* AMM terapeuta - 2012.02.12


* PN tibeti masszázs - 2011.03.06